De Bomen door het Bosch

Een cadeau aan jezelf is altijd leuk, nietwaar?Een cadeau aan jezelf is altijd leuk, nietwaar? Vorig jaar gaf ik mezelf elke dag een half uur "Stilte met mezelf". Geen overbodige luxe met alle gedachten die als ongeleide projectielen door je hoofd schieten. Dag en nacht. En de constante stroom aan inputs van mensen, gadgets en uit je omgeving. Die je het gevoel geven dat je continue achter de feiten aanloopt.

Bijna dagelijks deed ik een mindfulness meditatie (312 van de 365 dagen). Ademhalen, aandacht naar binnen, ontspannen en stilte in mijn brein. Soms een geleide meditatie, maar meestal stil met een bel. Het was een lifesaver! Je wordt heel bewust en alert in het Hier-En-Nu. Uit de trance van het dagelijks leven. En ik ga er dit jaar mee door.

Ik gebruik de app Insight Timer. Het is de eerste app die ik s'morgens opstart. Voor mijn agenda en voor Facebook En dat maakt het verschil voor de rest van de dag.

Bijna 8000 meditaties van hoge kwaliteit met uiteenlopende thema's en courses, door ruim 1600 teachers in 42 talen. En een wereldwijde community van 3.200.000 deelnemers in 5000 groepen. En Gratis...

Als je op zoek bent naar een goed en haalbaar voornemen, dan is dit een aanrader.

Insight Timer

Blogposts gratis in je e-mailbox?


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen:

Een reactie posten