Uitlepelen van de chocoladepasta

De pot chocoladepasta is leeg. De bodem van het tongstrelende goud kwam bij de vorige maaltijd al in zicht. En nu is er niet genoeg meer voor een boterham.

Maar er blijft een restant achter, want het broodmes kon niet in alle hoeken komen. Verleidelijk smaakmakend en tegelijkertijd zó watertandend onbereikbaar staart het je aan. Geen haar op je hoofd die eraan denkt om weg te lopen! De jacht is geopend. Een kleine lepel brengt uitkomst.

De vraag is: Wie is eraan de beurt om de pot leeg te lepelen? Op zo'n moment kun je maar beter niet met teveel mensen aan tafel zitten...

GEWELDIG!

6 opmerkingen:

 1. Zal ik maar een nieuwe halen dan?
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chocoladefondue, wat een goed idee! Alleen al bij de gedachte loopt het water me in de mond... Tot nu toe kende ik alleen de kaasfondue (ook iets om voor thuis te blijven).

  Dank je wel voor het recept. Het klinkt zo eenvoudig (en volgens mij is het dat ook). Ik ga het eens proberen, want het lijkt me dat gewone chocopasta er niet tegenop kan.

  -----Oorspronkelijk bericht-----
  Van: Disqus [mailto:]
  Verzonden: zondag 22 mei 2011 9:10
  Aan: andrebor@xs4all.nl
  Onderwerp: [dbdhb] Re: De Bomen door het Bosch...: Uitlepelen van de chocoladepasta

  ======

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe cool is dat. Je schrijft een blogpost over dat de pot chocoladepasta leeg is, en vervolgens krijg je er een volle zelfgemaakte pot chocoladepasta voor terug! Daar ga je pas echt van watertanden. GEWELDIG! Dank je wel Evelien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag gedaan! Leuk dat je er zo van geniet!  Wij zijn hier de hele dag nog aan het snoepen van de lekkernijen van gisteravond.... ;-)
  Groetjes, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen